Dit zijn de beste tanning drops die zorgen voor een gebronsde huid (2024)

We ontvangen mogelijk commissie via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar wij als redactie achter staan

Want dat kunnen we in de winter best gebruiken.

Door Yarissa Snijders
Dit zijn de beste tanning drops die zorgen voor een gebronsde huid (1)

Midden in de winter is de kans groot dat het alweer een tijd geleden is dat je genoeg zonnestralen hebt gezien. Hoewel een gezonde kleur in je gezicht erg fijn is, is het liggen in de zon niet de meest veilige optie voor je huid. Zo resulteert dit namelijk al snel in huidveroudering: iets wat we natuurlijk allemaal het liefst tegengaan. Toch is het ook haalbaar om via een veiligere weg tot een kleurtje te komen in je gezicht, namelijk door middel van tanning drops.

Als je niet eerder gebruik hebt gemaakt van een zelfbruiner op je gezicht, kan het nog wel eens spannend zijn. Het laatste wat je natuurlijk wil is oranje uitslaan. Toch is het vrij makkelijk om tot het gewenste resultaat te komen zodra je het juiste product hebt én weet hoe je het aan moet brengen. Voor het beste resultaat gebruik je 1-4 druppels (in je dag- of nachtcrème) en smeer je de substantie gelijkmatig over je gezicht.

Kleine tip: gebruik de eerste keer 1-2 druppels en breng het aan voor het slapengaan. Op deze manier zie je als je wakker wordt gelijk hoe intens de kleur is en weet je zeker dat je gezicht niet halverwege de dag oranje uitslaat. Om je de zoektocht te besparen stelden we een overzicht op van de beste tanning drops, waarmee je keer op keer stralend voor de dag komt.

Ook graag een mooi kleurtje op je lichaam? Dit zijn de 11 beste zelfbruiners voor een egaal zomers kleurtje >

De beste tanning drops

1

James Read gradual tan drops

Dit zijn de beste tanning drops die zorgen voor een gebronsde huid (2)

Meng een aantal druppels met je dag- of nachtcrème voor een prachtig resultaat, het hele jaar door.

€ 39,50

SHOP

2

Collistar magic drops

Met enkele druppels krijgt je huid direct een goudbruine kleur die zich in minder dan een uur transformeert tot een intense en stralende bruining, alsof je een dag naar het strand bent geweest. De formule beschikt daarnaast over zeer goede hydraterende én anti-age eigenschappen.

€ 28,76

SHOP

3

Bondi Sands pure self tanning drops

Dit zijn de beste tanning drops die zorgen voor een gebronsde huid (4)

Bondi Sands combineert een prachtige goudbruine teint met huidvriendelijk hyaluronzuur voor hydratatie, vitamine C voor een stralende huid en vitamine E voor herstel. Door deze parfumvrije formule te mengen met een crème kan een eigen gewenste teint worden gecreëerd. Daarnaast gebruikt Bondi Sands 100% recyclebaar plastic om de impact op het milieu te beperken. Win-win!

€ 17,30

SHOP

Advertentie - Lees hieronder verder

4

Pestle & Mortar glow drops

Dit zijn de beste tanning drops die zorgen voor een gebronsde huid (5)

Glow Drops geeft je huid een natuurlijke, zongebruinde gloed waarmee je vol vertrouwen je beste make-uplook maakt met minder producten. Dit product bevat hyalorunzuur ter hydratatie én is geurloos. Wat wil je nog meer?

€ 38

SHOP

5

Tan-Luxe illuminating self tan drops

Met deze druppels kan elke gezichtscrème, serum of olie worden omgezet in een op maat gemaakte zelfbruiner. Voeg eenvoudig een paar druppels toe om je gezicht een prachtige gloed te geven.

€ 39,55

SHOP

6

Clarins glow booster

Dit zijn de beste tanning drops die zorgen voor een gebronsde huid (7)

Meng de glow booster met je gebruikelijke dag- of nachtcrème voor een zongebruinde, gehydrateerde huid. Perfect om het hele jaar door te gebruiken.

€ 25,59

SHOP

Advertentie - Lees hieronder verder

7

Ecooking self tanning drops

Dit zijn de beste tanning drops die zorgen voor een gebronsde huid (8)

Ecooking's geurloze én vegan self tanning drops geven je binnen enkele uren een natuurlijke en gezond uitziende bruine tint.

€ 26,88

SHOP

8

Diego Dalla Palma radiance booster

Dit zijn de beste tanning drops die zorgen voor een gebronsde huid (9)

Zorg voor een stralende teint met de zelfbruiner van Diego Dalla Palma. De geconcentreerde formule is opbouwbaar voor een natuurlijke, op maat gemaakte finish. Mix hem met je dag- of nachtcrème om het aanbrengen nog gemakkelijker te maken.

€ 25,45

SHOP

9

Isle of Paradise tanning drops

Dit zijn de beste tanning drops die zorgen voor een gebronsde huid (10)

Deze multi-tasking-druppels kunnen worden gebruikt als onderdeel van je skincare routine, om elke moisturizer tot een op maat gemaakte zelfbruiner te maken. De bruiningsdruppels hydrateren je huid met kokosnoot-, chiazaad- en avocado-oliën voor een gelijkmatige, stralende afwerking.

€ 19,45

SHOP

Meer van ELLE

Dit zijn de beste tanning drops die zorgen voor een gebronsde huid (11)

Make-up

Moderedacteuren zweren bij deze bronzing dropsWe raken niet uitgepraat over deze zelfbruinerDeze zomerse blush gaat helemaal viral op TikTokSkip de nagelsalon met deze uitgebreide starterset

Advertentie - Lees hieronder verder

De 6 grootste beautytrends van deze zomerDít betaalbare product gaat helemaal viral Deze lippenbalsem is onmisbaar in je routineNet gelanceerd: de Bridgerton-collectie van Kiko
De blush van Rare Beauty is eindelijk in stockELLE + ICI Paris XLDeze make-up wil je gebruiken voor een glowy lookSabrina Carpenter's makeuplook voor deze zomerDeze pedicure is heel populair bij de nagelsalon

Advertentie - Lees hieronder verder

Dit zijn de beste tanning drops die zorgen voor een gebronsde huid (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 5790

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.