Beste tanning drops: mijn top 5 - The Beauty Creator (2024)

Opzoek naar goede zelfbruiner druppels om snel een mooi gebruinde teint op de huid te krijgen? Dit zijn wat mij betreft de beste tanning drops die er op dit moment te koop zijn. Ik heb hierbij rekening gehouden met het resultaat, de inhoud, hoelang het product blijft zitten, verzorgende werking, geur, kwaliteit, reviews en prijs.

Een mooie zongebruinde teint en gezonde glow? Tanning drops is het antwoord! Tanning drops zijn zelfbruiner druppels die zorgen voor een mooie zomerse teint. Meng de druppels met jouw dagcrème of bodylotion en creëer een egale bruine teint. De intensiteit? Die bepaal jezelf. Hoe meer druppels, hoe bruiner het effect. Met een van mijn onderstaande beste tanning drops geniet jij het gehele jaar door van een zomerse teint.

Inhoud

De beste tanning drops op een rijtje

1. Collistar Magic Drops

Beste tanning drops: mijn top 5 - The Beauty Creator (1)

Mijn absolute nummer 1 in deze top 5 beste tanning drops: de zeer populaire tanning ofwel magic -drops van Collistar. Deze tanning drops zorgen in minder dan een uur al voor een mooie gebruinde huid. Daarnaast bevatten de Collistar Magic Drops verzorgende ingrediënten zoals vitamine E en biotechnologisch derivaat van maïs, die zorgen voor hydratatie en anti-age.

Een topper als het gaat om goede zelfbruiner druppels met een snel en natuurlijk resultaat. Daarnaast ruik dit product ook nog eens heel lekker. Ga naar review →

Inhoud: 30 ml
Prijs: ± € 29,95

2. Isle of Paradise Self Tanning Drops

Beste tanning drops: mijn top 5 - The Beauty Creator (2)

De tanning drops van het merk Isle of Paradise zorgen voor een mooi natuurlijk bruine kleur van de huid. Dit zonder dat er een ongewenste oranje ondertoon ontstaat. De bruiningsdruppels zijn verrijkt met kokos-, chiazaad- en avocado-olie en zorgen hierdoor voor extra hydratatie. Een magisch goedje voor een prachtig en gezonde glow van de huid.

De self tanning drops van Isle of Paradise beloven de poriën niet te verstoppen en geen vlekken op kleding of lakens achter te laten. Daarnaast zijn de Isle of Paradise Self Tanning Drops vegan en diervriendelijk. Maar ook bevat het product geen parabenen, sulfaten, minerale olie & ftalaten.

Inhoud: 30 ml
Prijs: ± € 23,95

3. Bondi Sands Pure Self Tanning Drops

Beste tanning drops: mijn top 5 - The Beauty Creator (3)

Dan op nummer 3 in deze top 5 beste tanning drops lijst, de self tanning drops van Bondi Sands. Ben je opzoek naar zelfbruiningsproducten, dan kom je al gauw uit bij Bondi Sands. Dit merk is één van dé marktleiders als het aankomt op zelfbruiners. En sinds kort dus ook hun eigen self tanning drops! De druppels zorgen voor een iconische goudbruine teint en zijn zowel te gebruiken op het gezicht als op het lichaam.

Meng de druppels met jouw dagcrème of bodylotion en bouw de teint geleidelijk op. De druppels zijn verrijkt met hyaluronzuur voor hydratatie, vitamine C voor een stralende huid en vitamine E voor herstel. Een fijne bijkomstigheid is dat de pure self tanning drops van Bondi Sands kleurloos en vrij van parfum, parabenen en sulfaten zijn. Ook is het product vegan en niet getest op dieren.

Inhoud: 30 ml
Prijs: ± € 22,99

4.Hawaiian Tropic

Beste tanning drops: mijn top 5 - The Beauty Creator (4)

Deze tanning drops van het merk Hawaiian Tropic hebben zowel een bruinende als hydraterende werking. Een product wat minder bekend is, maar absoluut niet mag ontbreken in deze lijst. De tanning drops zijn makkelijk aan te brengen en hebben een lichte en transparante formule. De druppels zijn verrijkt met vitamine E wat extra verzorging aan de huid geeft.

Meng de druppels met een crème, moisturizer of lotion en zie jouw huid snel en gelijkmatig bruin worden! De Hawaiian Tropic tanning drops zorgen voor een prachtige, vlekkeloze, streeploze en natuurlijk gloed. Daarnaast zoals je wellicht al bij dit product kan verwachten, hebben de druppels een heerlijke tropische geur.

Inhoud: 30 ml
Prijs: ± € 17,95

5. Tan-Luxe The Face Illuminating Self-Tan Drops

Beste tanning drops: mijn top 5 - The Beauty Creator (5)

Als laatste een uitblinker op het gebied van tanning: de meermaals bekroonde self-tanning drops van Tan-Luxe. Voeg een paar druppels toe aan je favoriete moisturizer of serum en geniet van een prachtige, gouden zongebruinde teint.

De Tan-Luxe The Face Illuminating Self-Tan Drops zijn verrijkt met huidversterkende en hydraterende ingrediënten zoals frambozenpitolie, vitamine E en aloë vera. Gebruik twee druppels voor een stralende gloed, vier voor een subtiele sun-kissed look, acht voor een gouden teint en twaalf druppels voor een diepe bronzen kleur. Aan jou de keuze!

Inhoud: 30 ml
Prijs: ± € 42,-

Hopelijk heeft mijn top 5 beste tanning drops je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze!

Self tanning drops zijn een uitkomst wanneer je het gehele jaar een gezonde gebruinde teint wil hebben. Niet meer afhankelijk van de zon of onbetaalbare vakanties. Met de zelfbruiner druppels lijkt het alsof jij altijd net van vakantie komt. De druppels zijn mengbaar met een moisturizer, dagcrème of lotion, maar kunnen ook prima puur gebruikt worden. Hoe meer druppels je gebruikt, hoe intenser de kleur zal worden. Ook fijn is dat de meeste self tanning drops als extra verzorgende ingrediënten bevatten, dit geeft een nog mooier resultaat.

Benieuwd naar meer beauty toppers? Bekijk mijn beste beauty koop lijsten hier!

Volg jij me al opInstagram en/of TikTok?

Beste tanning drops: mijn top 5 - The Beauty Creator (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated:

Views: 5792

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.