The Handy Masturbator Review | Speeltjesvoormannen.nl (2024)

Masturberen. Waar seksspeeltjes voor mannen eigenlijk altijd achterlopen op het gebied van innovatie op die van vrouwen, schudt The Handy Masturbator de markt toch eens goed op. Deze elektrische masturbator van het Noorse merk is een uitblinker als het gaat om technologie, maar ook wanneer je het hebt over realistische stimulatie.

In deze in-depth review neem ik je mee in alles wat je moet weten over deze toy. Ik kan je in ieder geval het volgende vertellen: dit is voor mij een serieuze kansmaker als het gaat om het beste seksspeeltje voor mannen.

Na het speeltje meerdere malen te hebben getest met additionele toevoegingen zoals een VR Bril en gesynchroniseerd met p*rno, kun je wel stellen dat masturberen een veel realistischere ervaring wordt met The Handy.

SAMENVATTING

The Handy Masturbator Review | Speeltjesvoormannen.nl (1)

VOORDELEN

  • De meest realistische handjob / blowj*b stimulatie
  • Synchroniseer de stoten en stimulatie met je favoriete p*rno scènes
  • Je ervaring personaliseren met de app
  • Breed aanbod aan sleeves
  • Makkelijk schoon te maken

NADELEN

  • Beperkt aantal gratis sites om The Handy mee te verbinden
  • Luidruchtig

1) Wat voor speeltje is The Handy?

The Handy is een automatische masturbator voor mannen. Dit innovatieve seksspeeltje voor mannen is een geavanceerde masturbator met een heleboel technische snufjes. Zo is het speeltje voorzien van een ingebouwde en krachtige motor en kan je via Bluetooth en Wi-Fi het speeltje met het internet of je apparaten verbinden.

The Handy Masturbator Review | Speeltjesvoormannen.nl (2)

The Handy komt uit de koker van Alexander Bjorkmann, een engineer die afgestudeerd is aan de Universiteit van Oslo. Zijn missie was om de beste geëngineerde masturbator ter wereld te maken. Een mooie ambitie, al zeg ik het zelf. The Handy heeft een eigen branding en website, maar het bedrijf dat erachter zit heet SweetTech.

The Handy en producten van het merk zijn gedesigned in Scandinavië. Geen idee waarom, maar dat geeft mij altijd een gevoel van kwaliteit. Dat wil natuurlijk nog niks zeggen over het product zelf, want die is in China gemaakt.

The Handy Masturbator Review | Speeltjesvoormannen.nl (3)

2) The Handy Masturbator Review

Zet jezelf schrap, want ik heb een flinke review voor je. The Handy is een interessant en innoverend speeltje dat al veel aandacht heeft gekregen. Daarnaast hangt er ook een aardig prijskaartje aan.

Genoeg reden dus om een gedetailleerde review te schrijven over dit seksspeeltje voor mannen dat volgens het bedrijf ‘De best geëngineerde masturbator ter wereld’ is.

2.1 Eerste indruk

Bij het openen van de doos krijg je direct het speeltje voor je neus. Alles zit goed en mooi verpakt, en de meegeleverde handleiding is beperkt tot de essentie. Niet te veel poespas, maar gewoon duidelijke instructies over hoe het speeltje werkt en wat je er allemaal mee kan. De sleeve zit nog eens extra verpakt en daar zit ook een soort piepschuim buisje in waardoor deze zijn vorm behoudt.

The Handy Masturbator Review | Speeltjesvoormannen.nl (4)

Toen ik eenmaal alles had uitgepakt was ik best wel onder de indruk. Het is echt een flinke machine. Het speeltje straalt vooral uit: ik ben een high tech sex gadget. En laten we eerlijk zijn, dat is het ook.

Hieronder nog een aantal andere zaken die er voor mij direct uitsprongen:

  • Geen vreemde geurtjes! Speeltjes vandaag de dag hebben vooral in het begin wat eigenaardige geurtjes door het gebruikte materiaal. Bij The Handy was deze niet te bekennen. De ‘machine’ is zelf van ABS gemaakt, de sleeve van TPS.
  • Gewicht en formaat. Het speeltje is best groot en weegt wat zwaarder dan ik ben gewend van doorsnee seksspeeltjes voor mannen.
  • Kwalitatief. Het speeltje voelt gelijk aan als een luxe en high tech gadget. De meegeleverde standaard sleeve is van een fantastische kwaliteit.

2.2 De specs en het design van The Handy

We blijven mannen he, hieronder een overzicht van de belangrijkste specs van The Handy:

Specificaties:

  • Lengte: 23 centimeter
  • Diameter: 7 centimeter
  • Gewicht: 579gr
  • Materiaal: ABS (masturbator) & TPS (sleeve)
  • Bluetooth 4.2
  • Te verbinden via 2.4 GHz Wi-Fi
  • Maximale snelheid: 10 strokes per seconde

Kijkende naar de specs is er natuurlijk een uitschieter… het gewicht. Het speeltje weegt maar liefst 579gr (!). De topsnelheid van 10 strokes per seconde is op de laagste lengte stand.

2.3 Gebruiksgemak en het genot

Tijd om The Handy te testen. Om je een beter beeld te geven bij hoe het speeltje functioneert heb ik een aantal korte filmpjes voor je op verschillende standen.

The Handy in actie

Op onderstaand filmpje zie je The Handy Masturbator in actie op een van de laagste snelheidsstanden, maar met de langste strokes. Je kan dus afstellen hoe ver naar boven de Handy gaat, waardoor je kan bepalen welk gebied van de penis gestimuleerd moet worden.

Ziet er allemaal best smooth uit, toch? Hier zie je ook goed dat de elastische band om de sleeve zit. De sleeve heeft twee dikkere strepen aan de buitenkant zodat deze niet gaat schuiven. Laten we eens verder kijken naar een aantal zaken die opvallen op het gebied van functionaliteit.

Je hebt altijd stroom nodig

Ik moest even opnieuw lezen toen ik zag dat het speeltje ten allen tijde aangesloten moet zijn aan de oplader tijdens gebruik. Het is de eerste keer dat ik een seksspeeltje tegenkom die dit heeft.

The Handy Masturbator Review | Speeltjesvoormannen.nl (5)

Als je het speeltje bekijkt en voelt hoe zwaar deze is qua technologie kan ik ergens begrijpen waarom dit nodig is, maar je zou zeggen dat ze vandaag de dag gerust een draadloze variant hadden kunnen maken.

Toen ik het speeltje op de hoogste stand had gezet, merkte ik waarom deze adapter nodig was. De kracht van de motor is echt stukken hoger dan andere speeltjes in dit segment. Hierdoor kan je dus nog intenser gestimuleerd worden.

Laat ik voorop stellen, die kabel is niet ideaal.

Je kunt niet masturberen op een plek waar je geen stopcontact in de buurt hebt. Hoewel de kabel een redelijk lange lengte heeft, van speeltje tot aan stopcontact hebben we het over 2,5 meter, blijft het toch even zoeken op sommige momenten.

Wanneer je dus op bed ligt en je hebt een stopcontact daarlangs is het prima te doen, maar het is dus wel altijd iets om rekening mee te houden.

De grootste uitdaging vond ik echter niet dat je altijd stroom moet hebben, maar meer dat tijdens het gebruik van het speeltje er ook altijd een kabel bij komt kijken. Wanneer je het speeltje dus draait of beweegt moet je rekening houden met de kabel.

De eerste keer voelde echt heel klunzig aan. Omdat je nog zoekende bent hoe het speeltje überhaupt werkt, kom je al snel in de knoop te zitten.

Wanneer het speeltje op een hoog standje gaat maakt deze ook best wel veel lawaai. De motor moet simpelweg een stuk harder werken om de penis te voorzien van intensere stimulatie.

Na het speeltje een aantal keer te hebben gebruikt ben ik er wel een stuk handiger mee geworden. Elke keer wanneer je het speeltje gebruikt blijft het opvallend omdat je het niet gewend bent van andere seksspeeltjes voor mannen. Het moet haast wel dat de Handy de komende jaren nog eens gaat komen met een draadloze variant.

De bediening

Voor zo’n high tech apparaat is de bediening van The Handy opvallend eenvoudig. Op onderstaande afbeelding zie je de 6 verschillende knoppen. De bovenste knop is, je raadt het al, de aan / uit knop. De 4 pijtjes werken als volgt:

  1. Pijlers omhoog / omlaag: de lengte van de strokes. Dus hoever het speeltje omhoog en omlaag gaat.
  2. Pijltjes rechts / laag: de snelheid. Dus hoe snel het speeltje omhoog en omlaag gaat.

De onderste knop is voor het verbinden van het speeltje met de wifi. Op basis van de lamp kleurtjes weet je op welke stand je zit.

The Handy Masturbator Review | Speeltjesvoormannen.nl (6)

Handig worden met de omvang

Het gewicht van het speeltje is ook een aandachtspunt. Deze weegt meer dan een halve kilo en wanneer je deze in één hand hebt, voelt het soms nog wat zwaarder.

Tip: zodra ik een goede hoek heb gevonden met mijzelf en The Handy rust ik de onderkant van het speeltje op een van mijn bovenbenen. Op die manier hoef je geen gewicht meer te tillen en ben je naast dat je het speeltje op zijn plek houdt bijna ‘handsfree’ aan het masturberen.

Wanneer je dus dacht dat je jouw armen niet meer zou trainen tijdens het fappen zit je er goed langs, The Handy manoeuvreren is namelijk ook een hele work-out.

De stimulatie en het org*sme

Als er één ding is waarom je voor The Handy zou moeten kiezen, dan is het wel de realistische stimulatie. Ik stond echt te kijken van hoe het speeltje aanvoelt.

Met de hoeveelheid glijmiddel kan je vervolgens ook nog spelen. Wanneer je kiest voor een extra klodder ga je meer voor de ‘sloppy experience’ en het blowj*b gevoel, zorgt voor een rotzooitje, maar absoluut de moeite waard. Met een normale of minimale hoeveelheid glijmiddel voelt de stimulatie meer aan als een handjob.

Een org*sme via de Handy masturbator is uniek. Wanneer het apparaat eenmaal op volle toeren draait, voel je het langzaam opkomen. Je kunt de snelheid wel verlagen, maar het lekkerste is om jezelf gewoon te laten gaan.

Door de verschillende sleeves kun je ook variëren in het gevoel van de org*smes. Omdat de sleeve voor The Handy open, maar ook dicht zijn, is het gevoel anders. Er wordt op een andere manier vacuüm gezogen waardoor je hoogtepunt bij beide gevallen anders zal aanvoelen.

2.4 Gemak van schoonmaken

Laten we eerlijk zijn. Niemand houdt van zijn seksspeeltjes schoonmaken. Na een org*sme blijf je het liefste lekker even liggen, maar wanneer je net jouw toy hebt volgeblazen is er toch werk aan de winkel.

Toen ik eenmaal doorhad hoe het speeltje dus werkte en dat je je penis niet in het ‘grote apparaat’ steekt, maar in een uitneembare sleeve, werd ik gelijk een stuk vrolijker.

Na het masturberen trek je de elastische band los en verwijder je de sleeve. Deze spoel je af onder de kraan met water. Ik draai de sleeve ook altijd binnenstebuiten en gebruik me handen om er nog even overheen te wrijven.

Voor optimaal behoud van de kwaliteit gebruik je vervolgens een toy cleaner die je op de sleeve sprayt, en vervolgens afwast met water. Laat de sleeve vervolgens drogen. Doe dit niet in een dichte doos, maar in een meer open ruimte.

Het apparaat zelf is bij mij na het masturberen ook vaak wat plakkerig. Omdat je natuurlijk veel glijmiddel nodig hebt, maar ook de hele tijd met je handen aan de machine zit, zitten er vaak wat vlekken op.

The Handy zelf is niet waterdicht, dus was deze af met een vochtig doekje. Dan ziet die er weer goed uit.

2.5 Overige extra’s

De masturbator komt met heel wat leuke extra’s. Zo kun je het speeltje uitbreiden met nieuwe sleeves, maar heb je ook de mogelijkheid om op bepaalde website je speeltje te verbinden.

2.5.1 Sleeve collection

The Handy wordt standaard geleverd met één sleeve, maar ik heb ook de mermaid collection uit kunnen testen. Hieronder zie je de 3 sleeves langs elkaar, met links de standaard sleeve die altijd wordt meegeleverd bij The Handy.

The Handy Masturbator Review | Speeltjesvoormannen.nl (7)

Mermaid Sleeve – Pearl

Zoals de naam al doet vermoeden is de Pearl Sleeve voorzien van kleine parelvormige nopjes. Deze parels zijn verspreid over de binnenkant en variëren in grootte, maar ook in dichtheid. Op die manier kan je zelf uittesten hoe intens je stimulatie moet zijn.

The Handy Masturbator Review | Speeltjesvoormannen.nl (8)

Wat mij opviel is dat deze sleeve het minste glijmiddel lekt. Omdat de sleeve een stukje langer is, kan er geen glijmiddel tussen de elastische band komen te zitten. Bij de Coral sleeve gebeurt dit redelijk snel waardoor de band kan gaan schuiven.

Daarnaast heeft deze sleeve ook textuur aan de buitenkant. Je vraagt je misschien af waarom dat nodig is, maar ook aan de buitenkant is grip nodig. Door de toegevoegde structuur blijft de sleeve beter zitten in de elastische band. De standaard meegeleverde sleeve is bijvoorbeeld helemaal egaal vanaf de buitenkant.

The Handy Masturbator Review | Speeltjesvoormannen.nl (9)

Doordat de Pearl Sleeve aan beide kanten open is kun je deze ook makkelijker schoonmaken en drogen. Daar staat dan wel weer tegenover dat je tijdens een org*sme niet

Veel pluspunten dus! Van de 3 sleeves die ik heb mogen testen is de Pearl dan ook mijn persoonlijke favoriet.

Mermaid Sleeve – Coral

De Coral sleeve valt gelijk op door het kleinere formaat. De sleeve is ongeveer de helft van de Pearl, wat toch een heel contrast is. Door het kleine formaat is de sleeve perfect voor meer gerichte stimulatie.

The Handy Masturbator Review | Speeltjesvoormannen.nl (10)

Door de hoogte van de strokes juist af te stellen kun je de stimulatie precies richten op de dop van je penis. Super gevoelig en intens, maar een heerlijk gevoel. De dikke ribbels strelen de penis en met de band kun je zelf de druk afstellen.

Zelf geef ik de voorkeur aan een wat grotere sleeve zoals de Pearl, maar de Coral is nog steeds leuk voor de afwisseling.

2.5.2 De ‘Handsfree’ optie

Onlangs heeft The Handy twee nieuwe accessoires gepresenteerd. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat jij nog meer van jouw masturbator kunt genieten, en dat alles zonder handen. De twee nieuwe producten zijn:

  • Handsfree desk mount: deze bevestig je aan je bureau of tafelblad. Hierdoor hoef je The Handy niet vast te houden.
  • The Handy Handsfree Cup: hiermee bevestig je jouw Handy aan de desk mount.

Je hebt dus beide accessoires nodig wil je goed gebruik kunnen maken van de desk mount en de handsfree ervaring. Gelukkig hebben ze ook een Handsfree bundel waarmee je tegen een gereduceerd tarief beide kunt aanschaffen.

Wil je jouw Handy nieuw kopen mét de Handsfree bundel? Dan ben je nog veel goedkoper uit en betaal je €240 euro in totaal.

2.5.3 Aanvullend online platform

Ook kun je het speeltje verbinden met externe platforms. Op handyfeeling.com kan je jouw speeltje verbinden en met de instellingen spelen:

  • Je kan een eigen patroon creëren.
  • Je kan een random patroon creëren met de ‘stroke generator’. Je geeft je wensen aan en op basis daarvan krijg je instellingen aangeleverd die het speeltje direct overneemt.
  • En het allermooiste… je kan video’s syncen met jouw speeltje! Hieronder meer.

Jouw Handy komt namelijk met een persoonlijke ‘connection key’. Hiermee verbind je je speeltje met bepaalde websites, en kun je het beeld syncen met je speeltjes.

De stimulatie en de instellingen van het speeltje zijn dus in lijn met de 18+ video’s die je kunt kijken. En ja mannen, je kunt ook je VR set koppelen.

Op handyfeeling.com staan verschillende aanbiedingen van partners waarbij je The Handy kunt gebruiken. Geen zin om te betalen? The Handy heeft een eigen community die met heel veel slimme oplossingen komt. Zo heeft een gebruiker FapTap ontwikkeld, een site waarmee je heel gemakkelijk je Handy kan verbinden en waar gratis video’s opstaan. Een aanrader.

Er is dus zelfs een officiële discord server en een subreddit voor dit seksspeeltje. Hier delen mensen hun tips, DIY extra’s maar ook add-ons op het gebied van VR en interactieve content. Leuk om eens doorheen te lezen.

2.6 Concurrentie

Als we eens goed naar de concurrentie van The Handy kijken dan komen we al snel tot de conclusie dat er niks met hetzelfde design bestaat. Er zijn verschillende blowj*b simulators die dezelfde stimulatie willen realiseren, maar dit gebeurt altijd door de penis in het speeltje te steken. Bij The Handy zien we een meer ‘uitwendige stimulatie’, wat erg uniek is.

De Lovense Max 2 en Tenga Flip Zero zijn twee seksspeeltjes voor mannen die de grootste concurrentie vormen. Deze twee automatische masturbators vallen met hun prijskaartje (bijna) in dezelfde prijsklasse, €129 en €199, en zitten net als The Handy vol met technologie.

Wanneer we de 3 speeltjes langs elkaar leggen, onderscheidt The Handy zich op een aantal manieren van de masturbators van Lovense en Tenga. De stimulatie is door de uitwendige sleeve anders en voelt ook realistischer. Beide speeltjes zijn op realistische stimulatie vlak erg sterk, maar The Handy Masturbator is voor mij de echte winnaar hier.

Ook het schoonmaken van de toy is by far het eenvoudigste van de drie. De andere speeltjes hebben een sleeve die in het speeltje zit, maar bij The Handy kun je deze gemakkelijk uit de elastische band halen.

Wat de speeltjes van Tenga en Lovense wel hebben is dat ze draadloos zijn. Een keuze die je dus moet maken. Want met De Handy lever je in op gemak, maar kies je wel voor realistischere stimulatie.Wanneer je op zoek bent naar een automatische masturbator tegen een goedkoper prijskaartje (in de range van €50), kun je mijn review van de Teazers Orale Masturbator bekijken.

2.7 Prijs

De prijs van The Handy varieert tussen de €158 en €199 op basis van de webshop waar je deze wilt bestellen.

Een prijs die ik kan begrijpen kijkende naar de functionaliteiten, maar laten we eerlijk zijn: het is nog steeds best wel prijzig. Dit is iets wat we sowieso zien bij de luxe elektrische masturbators voor mannen (maar ook vrouwen), het prijskaartje is fors.

Je kunt het speeltje direct bestellen op thehandy.com. Hier betaal je een prijs van €158, maar omdat het vanuit een ander land wordt verstuurd, betaal je wel VAT kosten. Hierdoor komt er nog €33 euro bovenop waardoor je uitkomt op €191. Een tegenvaller, maar je krijgt wel free shipping. The Handy zelf werd verstuurd uit Tsjechië via GLS, dat ging soepel, ik had het speeltje binnen 3 dagen thuis.

Een aantal andere aanbieders zijn:

  • EasyToys (schommelende voorraad): €199
  • Willie.nl: uitverkocht

2.8 De voor- en nadelen van dit speeltje

Er valt heel wat te zeggen over dit speeltje. Veel positieve punten, maar ook een aantal zaken die beter kunnen. Hieronder heb ik in mijn ogen de belangrijkste positieve en negatieve kant van het product benoemt:

Voordelen

  • De realistische stimulatie is van een ander niveau. Van al de seksspeeltjes die ik de afgelopen jaren heb getest bootst The Handy de meest realistische stimulatie na.
  • De optie om het speeltje te verbinden met externe apparaten en te syncen met p*rno is echt een game-changer. De stimulatie is hierdoor keer op keer weer anders.
  • Gevarieerde stimulatie door de verschillende snelheidsstanden, lengtes van de strokes en aanvullende sleeves.
  • Eenvoudig schoon te maken.
  • Zowel online als offline te gebruiken.
  • Grote community die functies en digitale content blijft uitbreiden

Nadelen

  • Het speeltje moet altijd aangesloten zijn aan de oplader voor gebruik. Niet heel handig wanneer je geen stopcontact in de buurt hebt. Ook de kabel kan wat storend zijn.
  • Het formaat en het gewicht van het speeltje zorgen soms voor onhandige situaties.

3) Cum-clusie

Veel informatie, maar ook heel veel uitproberen. Tijdens het reviewen van The Handy bleef ik nieuwe dingen ontdekken, zowel in positieve als negatieve zin. Het is een seksspeeltje waar ik enthousiast van word wanneer ik deze uit de verpakking haal. Bij de meeste speeltjes gaat mijn enthousiasme na een aantal keer gebruiken uit als een nachtkaars, maar dat was bij deze toy allesbehalve het geval.

De mogelijkheid om het speeltje te verbinden met diverse websites zorgt voor veel variatie tijdens het masturberen. Je went dus niet aan de stimulatie zoals bij veel speeltjes, maar wordt telkens weer verrast door nieuwe patronen.

Hoewel het speeltje zeker zijn onhandigheden heeft, durf ik wel te zeggen dat de stimulatie van de Handy masturbator het dichtste in de buurt komt van een echte hand- of blowj*b. Wanneer je goed de tijd neemt om te experimenteren kun je instellingen vinden die perfect bij jou passen en met de aanvullende sleeves voeg je veel variatie toe. Als deze toy volledig draadloos was geweest zou het een serieuze kansmaker zijn voor mijn favoriete seksspeeltje of all-time voor mannen.

Alle factoren meegenomen brengt dit mij op mijn eindoordeel. Is de Handy een aanrader? Absoluut. Ik weet dat het speeltje een fors prijskaartje heeft en veel mannen kunnen afschrikken. Begrijpelijk! Maar ik wil er toch wel het volgende over kwijt.

Wanneer je op zoek bent naar een echt kwalitatief seksspeeltje dat lang meegaat kun je beter kiezen voor een goed model zoals The Handy waar je misschien wel even voor moet sparen, maar dan heb je ook wat. Het alternatief is een speeltje aanschaffen van een paar tientjes, maar ik kan je garanderen dat deze gaat tegenvallen en dat je snel op zoek gaat naar wat nieuws. Drie goedkope speeltjes verder en je bent eigenlijk terug bij af, maar hebt wel een bedrag van pakweg €150 uitgegeven. The Handy is dus absoluut niet voor iedereen, maar wel voor de liefhebber die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

4) Alles wat je moet weten

Technische apparaten wennen over het algemeen snel, maar in het begin is altijd nog even zoeken hoe alle functionaliteiten exact werken.

4.1) The Handy voor het eerste gebruiken

Ik ga eerlijk zijn, de eerste keer dat ik The Handy gebruikte was een drama vol klunzigheid. Zelf heb ik al veel speeltjes getest, maar ik merkte gelijk dat ik het een en ander fout deed. Hieronder leg ik je stap-voor-stap uit hoe je het beste de Handy kan gebruiken.

  1. De voorbereiding is van belang. Zorg dat je alles bij de hand hebt: het speeltje, de sleeve, de oplader (met een plek dicht bij het stopcontact), glijmiddel, tissues en eventueel je telefoon en laptop wanneer je graag beeldmateriaal gebruikt.
  2. Steek de stekker in het stopcontact en de adapter in je speeltje.
  3. Pak vervolgens de sleeve en je glijmiddel. Doe wat glijmiddel in de sleeve en op je penis, en schuif deze er vervolgens overheen.
  4. Pak vervolgens het speeltje en maak de elastische band open. Schuif de band over de sleeve en trek deze aan totdat deze stevig genoeg zit, maar ook fijn aanvoelt.
  5. Zet het speeltje vervolgens aan, en druk op de snelheidsknop. Het speeltje begint nu langzaamaan te bewegen.
  6. Geniet en experimenteer!

4.2) The Handy offline gebruiken

Het speeltje is zowel online als offline te gebruiken. Offline is in principe het meest eenvoudige door het ‘plug and play’ concept.

  1. Zorg voor een adapter en een comfortabele plek. Steek de stekker in het stopcontact en het andere uiteinde in The Handy.
  2. Druk op de aan / uit knop. Het lampje gaat nu groen branden.
  3. The Handy is klaar om te gebruiken! Druk op het pijltje naar rechts voor een snellere stand en het pijltje omhoog / omlaag voor langere of kortere strokes.

4.3) The Handy Masturbator verbinden met Bluetooth

  1. Verbind je Handy met de adapter.
  2. Wacht totdat het lampje groen brandt.
  3. Houd de Bluetooth knop ingedrukt totdat het lampje blauw wordt ( deze zit onder de pijltjes)
  4. The Handy is nu in bluetooth mode en kun je verbinden met je computer of smartphone.
  5. Hierna krijg je een connection key die je kunt invoeren op het platform of de software waarmee je de Handy wilt verbinden. Voer deze bijvoorbeeld in op FapTap. Werkt perfect!

Heb jij The Handy zelf of ben je van plan deze te kopen? Laat het hieronder vooral weten met een comment. Ik zal al je vragen beantwoorden die je nog hebt! Verder ben ik ook benieuwd naar jouw ervaring. Hoe vind je het speeltje zelf?

The Handy Masturbator Review | Speeltjesvoormannen.nl (2024)

FAQs

Is the Handy noisy? ›

We can tell you that it is not silent, but makes less noise than our competitors. At lower speeds it is almost silent, but increases in loudness as you increase speed.

How fast can the Handy go? ›

What is the top speed and slowest speed that Handy can stroke? It can go at 32mm/s to 400mm/s and maintain these speeds consistently. This is possible due to the brushless motor and the algorithms in the firmware.

What is the most noisy thing in the world? ›

The Krakatoa volcanic eruption: Not only did it cause serious damage to the island, the eruption of Krakatoa in 1883 created the loudest sound ever reported at 180 dB.

How do you beat noisy neighbors? ›

Ask Them Nicely to Respect Your Schedule
  1. Knock and Ask Politely. ...
  2. Leave a *Politely* Worded Note. ...
  3. Bring a Plate of Cookies to Chat Over. ...
  4. Offer to Agree on Noisy vs Quiet Hours. ...
  5. Lay Rugs and Hang Drapes. ...
  6. Draft Stoppers and Window Insulation. ...
  7. Soundproof Air Vents. ...
  8. Noise Reduction Panels on the Connecting Wall or Ceiling.
Oct 7, 2022

Can the handy be controlled remotely? ›

Let your partner control your Handy from anywhere in the world through Handyverse app or website and enjoy the wonders of a remotely controlled session. You can also control your Handy yourself, through the app or website, for solo fun using the remote control feature.

How do you let someone control your handy? ›

Method 1: Controlling via Handyfeeling or Handyverse

You should now be able to see a "Share key with partner" button, this will open a small section with a URL. Copy that URL and give it to the person you want to remotely control your Handy. Once you open this link, you can see the controls on a new section.

How to clean a handy sleeve? ›

Caring for the Sleeve

You can improve the lifetime of the sleeve by washing it immediately after using it with warm water and soap. It can easily be flipped inside-out without damage to the material.

What is the noisiest stage of construction? ›

Shoring or foundation piers are among the loudest. Depending on what methods they used, I might say that it will not be worse than that. The rhythmic "PING" from the weight hitting a pier being driven into the ground is one of the most obnoxious noises have had to hear on a job site.

Are white noise machines annoying? ›

Some people find the sound of white noise to be unpleasant, so don't force yourself to listen to it if it's too stimulating or if it makes you feel anxious or restless. Other color noises, such as pink noise or brown noise, may feel more soothing to you.

Why is my Dustbuster so loud? ›

When collecting dust and debris, your vacuum cleaner's fan turns swiftly, resulting in changes in air pressure. The air coming out goes back to the cleaner through the suction, making your vacuum noisy. Vacuum cleaners with high suction power have more noise than those with lower suction power.

Are washing machines noisy? ›

All washing machines make some degree of noise, of course, this varies widely but the noise we're talking about isn't the soothing hum of a wash cycle. No, it's a louder more irritating sound and one that can have many causes.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 6522

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.