PUUR. voor de VVT - Elektronisch Cliënten Dossier (2024)

Het slimme ecd voor de VVT: PUUR.

PUUR. is het slimme ECD van Ecare ontwikkeld voor de professionals die werkzaam zijn in de intra- en extramurale zorg en wijkverpleging (VVT). PUUR. ondersteunt het proces van zorgverlening van A tot Z. Zowel zorginhoudelijk als administratief.

Je ervaart PUUR. pas écht wanneer je er zelf in werkt. Krijg direct een indruk van ons zorgdossier met behulp van onze gratis, interactieve demo's. Je navigeert zelf door de software en ontdekt onze functionaliteiten, waardoor je een idee krijgt van hoe eenvoudig PUUR. te gebruiken is.

Naar onze interactieve demo's

PUUR. voor de VVT - Elektronisch Cliënten Dossier (1)
Voor de beste versie van jezelf

PUUR. is slim, eenvoudig en overzichtelijk

Met PUUR. hebben we een heel helder doel voor ogen: we stimuleren professionals in de zorg de beste versie van zichzelf te zijn. En dat kan pas, wanneer de professionals de focus hebben op het verrichten van de zorg. Daarom is ons elektronisch cliëntendossier slim, eenvoudig, overzichtelijk en vriendelijk in gebruik. Iedereen kan ermee werken.

Ook gebruiken wij pro-actief kunstmatige intelligentie om jouw dossier slim te maken. Zo kun je gebruik maken van spraakgestuurd rapporteren, digital scribe én maakt PUUR. voorspellingen op basis van voorgaande rapportages voor eventuele zorg die de cliënt behoeft. Daarnaast ben je met ‘PUUR op de hoogte’ direct op de hoogte door middel van een automatische samenvatting van eerdere rapportages.

Onze visie op zorg speelt een leidende rol in de ontwikkeling van PUUR. voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT): Onze oplossingen zijn er om het samenwerken en samen doen met de bewoner, en alle formele en informele professionals in zijn zorgnetwerk, te stimuleren en op veilige en efficiënte wijze mogelijk te maken.

Door het elektronisch cliëntendossier PUUR. te gebruiken in de VVT kun je als zorgprofessional je focus pas echt richten op het helpen van de cliënten. En dat is waar wij het voor doen.

PUUR. sluit aan bij jouw werkproces

Iedere discipline zijn eigen professionele omgeving

Elke cliënt heeft één dossier in PUUR. Voor elke discipline ziet PUUR. er anders uit; de software past zich namelijk aan zodat deze ten alle tijde past bij het werkproces.

Zo zal je een andere PUUR. ervaren als wijkverpleegkundige, medewerker woonzorg of wanneer je op de administratie werkt. De informatie wordt volledig drempelloos tussen de omgevingen uitgewisseld.

PUUR. voor de VVT - Elektronisch Cliënten Dossier (2)

Woonzorg, wijkzorg en team

Hét slimme ECD voor de zorgverlener

PUUR. voor de woonzorg Rapporteren, evalueren, roosters, communiceren met het zorgnetwerk, multi-disciplinair werken; PUUR. voor de woonzorg ondersteunt zorgverleners op elk moment van de dag. Met al je dagelijkse werkzaamheden. Ontdek hoe PUUR. jou en jouw zorgverleners kan helpen.
PUUR. voor de wijkzorg Rapporteren, communiceren met het zorgnetwerk, multi-disciplinair werken, evalueren; PUUR. voor de wijkzorg ondersteunt wijkverpleegkundigen op elk moment van de dag. Ontdek hoe PUUR. jou en jouw verpleegkundigen kan helpen.
PUUR. voor de woonzorg Rapporteren, evalueren, roosters, communiceren met het zorgnetwerk, multi-disciplinair werken; PUUR. voor de woonzorg ondersteunt zorgverleners op elk moment van de dag. Met al je dagelijkse werkzaamheden. Ontdek hoe PUUR. jou en jouw zorgverleners kan helpen.
PUUR. voor de wijkzorg Rapporteren, communiceren met het zorgnetwerk, multi-disciplinair werken, evalueren; PUUR. voor de wijkzorg ondersteunt wijkverpleegkundigen op elk moment van de dag. Ontdek hoe PUUR. jou en jouw verpleegkundigen kan helpen.
Hét gebruiksvriendelijke digitale dossier van de cliënt

PUUR. voor de cliënt & familie

PUUR. is er niet alleen voor zorgverleners maar ook voor cliënten zelf, hun familie en mantelzorgers. We noemen het PUUR. van jou.

PUUR. van jou is hét gebruiksvriendelijke digitale dossier van jou als cliënt of als verwante. PUUR. van jou is via het internet te bereiken, zowel op je telefoon, tablet als laptop. Het geeft jou en je mantelzorgers en verwanten op een eenvoudige en veilige wijze toegang tot het dossier. Zo kun je onder andere je zorgafspraken bekijken en de rapportages van de zorgverleners inzien. Ook kun je zelf rapporteren.

Zo word je dus niet alleen betrokken bij de zorg voor jezelf of je verwanten. Je doet het echt samen met de zorgverlener en de zorgverlener doet het samen met jou als cliënt.

PUUR. voor de VVT - Elektronisch Cliënten Dossier (8)

PUUR. voor verschillende disciplines

Hier helpt PUUR. je bij

PUUR. voor de VVT - Elektronisch Cliënten Dossier (10)

PUUR. voor de medewerker administratie

Zorgprofessionals werken onregelmatig. Dat maakt de salarisverwerking complexer dan bij een gemiddeld bedrijf. De registratie van gewerkte uren, tijden, dagen en kilometers moet correct verlopen en tegelijkertijd rekening houden met de CAO, het contract en onregelmatigheidstoeslagen. PUUR. ondersteunt je hierbij.

De berekeningen van uren, kilometers en vergoedingen vormen de basis voor de export naar het salarissysteem. De gegevens en het arbeidscontract van de huidige en nieuwe medewerkers komen automatisch in PUUR. Wijzigt er iets in het contract of gegevens van de medewerker? Ook dan komt die wijziging automatisch in PUUR.

Er zijn standaardkoppelingen met veelgebruikte personeels- en salarissystemen in de zorg beschikbaar: Loket.nl, Nmbrs, Visma-Raet en Afas.

Klanten aan het woord

Zorgprofessionals over PUUR.

PUUR. voor de VVT - Elektronisch Cliënten Dossier (48)
PUUR. voor de VVT - Elektronisch Cliënten Dossier (49)
PUUR. voor de VVT - Elektronisch Cliënten Dossier (50)
PUUR. voor de VVT - Elektronisch Cliënten Dossier (51)
PUUR. voor de VVT - Elektronisch Cliënten Dossier (52)
PUUR. voor de VVT - Elektronisch Cliënten Dossier (53)
PUUR. voor de VVT - Elektronisch Cliënten Dossier (54)
PUUR. voor de VVT - Elektronisch Cliënten Dossier (55)
PUUR. voor de VVT - Elektronisch Cliënten Dossier (56)

Vivium Zorggroep kiest voor PUUR. van Ecare na uitgebreid ECD-selectietraject

Na een grondig ECD-selectietraject heeft Vivium Zorggroep ervoor gekozen om over te stappen op PUUR., hét innovatieve elektronische cliënten dossier (ECD) van Ecare.

Lees het hele verhaal

"PUUR. maakt samenwerken met andere disciplines een stuk prettiger."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Frandjely & Petra, verpleegkundigen bij De Wever. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

ZorgAccent en Ecare verlengen partnerschap

Zorgorganisatie ZorgAccent is actief in Noord en West Twente en Salland. Zij bieden zorg- en dienstverlening aan cliënten en bewoners op ongeveer 14 locaties en via wijkteams bij mensen thuis. In het contact met hun cliënten, samenwerkingspartners maar ook voor hun medewerkers staan de kernwaarden ‘Echt, Lef, Toegewijd en Vertrouwen’ hoog in het vaandel.

Ecare ging een openhartig gesprek aan met bestuurder Aline Poolen over de jarenlange samenwerking die ups en downs heeft gekend, maar ook de uitdagingen en kansen waar zij als hedendaagse zorgorganisatie mee te maken krijgen.

Lees het hele verhaal

"PUUR. draagt bij aan een gelukkigere cliënt."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Jannie & Rianne, zorgprofessional & adviseur ECD bij Mijzo. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

Amstelring Wijkzorg: korte lijnen met Ecare, dat werkt voor ons.

Amstelring Wijkzorg, de wijkzorg poot van zorgorganisatie Amstelring uit Amsterdam en omstreken, is één van de organisaties die al vanaf het eerste uur samenwerken met Ecare en gebruik maken van onze software. Inmiddels al zo’n 9 jaar. Een mooi moment om samen terug te blikken. We gaan in gesprek met Annelies van der Veldt (wijkserviceteam), Susan van Os (eindverantwoordelijke wijkverpleging) , Dick de Groot (projectleider, HR financiën en Aenne Werner (projectleider, onderzoek).

In al die jaren bouw je toch een mooie band op samen."
Dick de Groot over de samenwerking met Ecare

Lees het hele verhaal

"PUUR. maakt mijn werk makkelijker."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Mirjam & Sevilay, medewerker dagbesteding & directeur bij IMEAN. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

‘Alleen rendabel zorg verlenen met geïntegreerd ECD’

ZorgHulp Westfriesland verleent met tachtig medewerkers thuiszorg aan zo’n 300 cliënten in de regio West-Friesland. Na een korte implementatietijd werkt ZorgHulp sinds oktober 2019 met PUUR. De productiviteit is verbeterd, alle informatie zit op één plek en de tevredenheid van medewerkers is flink gestegen.

Lees het hele verhaal

"PUUR. ondersteunt je op logische wijze door je hele werkdag heen."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Nina & Petra, klantcontact PG & EVV'er bij Vivium Zorggroep. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

Ecare en Mijzo gaan de samenwerking aan!

Mijzo is een zorgorganisatie in het werkgebied tussen de vier grote steden Tilburg, Breda, Gorinchem en Den Bosch. De organisatie telt 26 locaties voor langdurig verblijf en biedt wijkverpleging, geriatrische revalidatie, eerstelijnsverblijf en behandeling.

Mijzo is in 2021 ontstaan vanuit een fusie. Door de krachtenbundeling van drie voormalige zorgorganisaties is er meer kennis, expertise en veranderkracht in huis om de grote maatschappelijke uitdagingen van de ouder wordende samenleving aan te kunnen en te zorgen voor een breed ondersteuningsaanbod.

Lees het hele verhaal

PUUR. voor de VVT - Elektronisch Cliënten Dossier (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated:

Views: 5772

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.